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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
12/07/2013 |
Data da última atualização: |
01/09/2022 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
ASSIS, J. S. de; SILVA, R. P. da; SANTOS, A. C. dos. |
Afiliação: |
JOSTON SIMAO DE ASSIS, CPATSA. |
Título: |
Ripening and quality of hot water treated mango cv. Tommy Atkins after refrigerated transit period plus seven days under marketing conditions. |
Ano de publicação: |
2013 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL MANGO SYMPOSIUM, 10., 2013, Bávaro, Punta Cana, Dominican Republic. Mango: opportunities and challenges in the 21 century. Punta Cana, Dominican Republic: CEDAF: CONIAF, 2013. |
Páginas: |
p. 101. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The present study had the objective of evaluate the effect of hot water quarantine treatment on the postharvest maturation and quality of Tommy Atkins mango fruit after refrigerated eighteen days transit plus seven days at marketing temperature. |
Palavras-Chave: |
Água quente; Mango; Tratamento de quarentena. |
Thesagro: |
Manga; Mangifera Indica; Pós-colheita. |
Thesaurus Nal: |
Mangoes. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/131283/1/ID-50466.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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Biblioteca |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Hortaliças. Para informações adicionais entre em contato com cnph.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
25/11/2021 |
Data da última atualização: |
12/01/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 1 |
Autoria: |
MARIUTTI, L. R. B.; REBELO, K. S.; BISCONSIN JUNIOR, A.; MORAIS, J. S. de; MAGNANI, M.; MALDONADE, I. R.; MADEIRA, N. R.; TIENGO, A.; MORÓSTICA JUNIOR, M. R.; CAZARIN, C. B. B. |
Afiliação: |
LILIAN REGINA BARROS MARIUTTI, UNICAMP; KEMILLA SARMENTO REBELO, UNIVERSIDADE FEDERAL DO AMAZONAS; ANTONIO BISCONSIN-JUNIOR, INSTITUTO FEDERAL DE RONDONIA; JANNE SANTOS DE MORAIS, UNIVERSIDADE FEDERAL DA PARAÍBA; MARCIANE MAGNANI, UNIVERSIDADE FEDERAL DA PARAÍBA; IRIANI RODRIGUES MALDONADE, CNPH; NUNO RODRIGO MADEIRA, CNPH; ANDREA TIENGO, UNIVERSIDADE DO VALE DO SAPUCAÍ; MÁRIO ROBERTO MARÓSTICA JUNIOR, UNICAMP; CINTHIA BAÚ BETIM CAZARIN, UNICAMP. |
Título: |
The use of alternative food sources to improve health and guarantee access and food intake. |
Ano de publicação: |
2021 |
Fonte/Imprenta: |
Food Research International, v. 149, Nov. 2021. 110709 |
ISSN: |
0963-9969 |
DOI: |
https://doi.org/10.1016/j.foodres.2021.110709 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Herein, we present an overview of alternative foods ? some of them cultivated mostly in Brazil ? that can be explored as sources of nutrients to fight hunger and malnutrition, improve food production and the economic growth of nations. |
Palavras-Chave: |
Alternative foods. |
Thesagro: |
Alimento Alternativo. |
Thesaurus NAL: |
Biodiversity; Edible insects; Food security; Meliponiculture. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01212naa a2200325 a 4500 001 2136557 005 2022-01-12 008 2021 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a0963-9969 024 7 $ahttps://doi.org/10.1016/j.foodres.2021.110709$2DOI 100 1 $aMARIUTTI, L. R. B. 245 $aThe use of alternative food sources to improve health and guarantee access and food intake.$h[electronic resource] 260 $c2021 520 $aHerein, we present an overview of alternative foods ? some of them cultivated mostly in Brazil ? that can be explored as sources of nutrients to fight hunger and malnutrition, improve food production and the economic growth of nations. 650 $aBiodiversity 650 $aEdible insects 650 $aFood security 650 $aMeliponiculture 650 $aAlimento Alternativo 653 $aAlternative foods 700 1 $aREBELO, K. S. 700 1 $aBISCONSIN JUNIOR, A. 700 1 $aMORAIS, J. S. de 700 1 $aMAGNANI, M. 700 1 $aMALDONADE, I. R. 700 1 $aMADEIRA, N. R. 700 1 $aTIENGO, A. 700 1 $aMORÓSTICA JUNIOR, M. R. 700 1 $aCAZARIN, C. B. B. 773 $tFood Research International$gv. 149, Nov. 2021. 110709
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Registro original: |
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